Alle ‘all you can eat’-restaurants in Groningen op een rij

Geen zin om te kiezen? ‘All you can eat’ betekent niet zozeer eten tot je nokkievol zit, maar vergroot de kans dat er voor elke tafelgenoot wat lekkers op het menu staat. Voor een vaste prijs. Of je nu een grote eter bent of niet. Daarom: alle ‘all you can eat’-restaurants in Groningen op een rij.

Wereldrestaurants

Van sushi en wokgerechten tot pizza en pannenkoeken: bij wereldrestaurants kun je bijna alles krijgen waar je maar trek in zou kunnen hebben. Handig als je met een grote groep bent waarbij de eetwensen nogal uiteenlopen. Al eet je – in alle eerlijkheid – in een regulier restaurant vaak beter. Wereldrestaurants zijn vaak gevestigd op industrieterreinen. Niet heel sfeervol, maar wel makkelijk parkeren. Ach, als het gezelschap maar goed is. Toch?

Eten & Co

Bij Eten & Co betaal je doordeweeks €33,50 om 2 uur onbeperkt bordjes op te scheppen van het buffet. In het weekend komt hier €2,- bij. Frisdrank is inbegrepen, voor bier en wijn betaal je €1,50 per glas.
Stettinweg 4-6

Taste and Flavor

Bij Taste and Flavor kies je voor een verblijf van 2 uur (€38) of 2,5 uur (€40). Al leert de ervaring dat 2 uur ruim voldoende is om de maag te vullen. Bier en wijn is inbegrepen. In het weekend betaal je €2,50 extra. De locatie is een pluspunt. Hier dineer je namelijk met uitzicht op een van de meest gefotografeerde plekken van Groningen: de Reitdiephaven.
Reitdiephaven 161

Shufu Cuisine

Bij Shufu Cuisine werkt het all you can eat concept net even wat anders. Waar je bij andere wereldrestaurants met je bordje langs buffetten schuifelt, word je hier aan tafel bediend. Per ronde kun je 3 kleine gerechtjes per persoon bestellen, waardoor je van alles wat kunt proeven. Doordeweeks betaal je €33, in het weekend €36 (exclusief drankjes). Maar voor dat bedrag mag je zo lang blijven zitten als je wilt.
Noorddijkerweg 31

Ni Hao Stadsparkpaviljoen

De nadruk bij Ni Hao ligt op Aziatisch eten: er is een Chinees buffet, maar je kunt er ook wokgerechten, dim sum en pekingeend opscheppen. Voor wie daar geen zin in heeft, is er ook vlees van de barbecue en pizza. Je betaalt voor 2 uur eten inclusief drankjes €34 (ma-do) of €36 (vr-zo). Lunchen kan hier ook, op alle dagen behalve op zaterdag.
Paviljoenlaan 3

WereldGeluk

Voor €29,95 per persoon kun je bij WereldGeluk twee uur lang alles eten waar je zin in hebt. Voor €4 extra zitten bier en wijn er ook bij in. Kom je met kinderen? Voor de kids is er een giga speelruimte ingericht.
Atoomweg 3 (LET OP: tijdelijk gesloten i.v.m. verbouwing)

 

Sushi en meer

Imono | Hotpot hotspot

Bij Imono bereidt een gekwalificeerde Sushi-Chef heerlijke Sushi. Maar daar blijft het culinaire avontuur niet bij. Hier ontdek je ook de wereld van de hotpot: een hete pan gevuld met bouillon waarin je Aziatische ingrediënten gaart. Dit brengt niet alleen mooie smaken, maar ook een hoop gezelligheid aan je tafel. Ga je voor de hotpot? Wel even van tevoren reserveren. Het all you can eat-menu inclusief hotpot kost €39,95 (di-do en zo) of €42,95 (vr/za), inclusief dessert maar zonder drankjes.
Gelkingestraat 18  

Yasumi | Lunch en diner, 7 dagen per week

Te vroeg voor sushi? Welnee, bij Yasumi kun je al vanaf 12.00 uur terecht voor je dagelijkse hoeveelheid omega 3-vetzuren. Die zitten vooral in de sushi, maar op het menu staan ook andere gerechten zoals gegrild vlees en diverse bowls. Van ma-do betaal je €33,95 van vr-zo €35,95. Dit is inclusief dessert. All you can eat lunch is €27,95.
Vismarkt 54

Okami Sushi

Voor 2,5 uur lang onbeperkt sushi en andere Japanse gerechtjes eten betaal je bij Okami Sushi €29 (ma-do en zo) of €31 (vr/za). Daar zitten bier en wijn bij in. Geen alcohol voor jou? Dan ben je €5,50 goedkoper uit. Voor de all you can eat-lunch betaal je €19,50. Okami heeft een zelfbedienings-dessertbuffet.
Kreupelstraat 8

Sushi Mall

Ook bij Sushi Mall kun je kiezen tussen onbeperkt eten met of zonder drankjes erbij. 2,5 uur eten inclusief fris, bier en wijn kost doordeweeks €30, in het weekend €33. Exclusief drankjes betaal je €5 of €6 minder. Lunchen kost €20 exclusief drankjes. Je bestelt via een tablet, maximaal 5 gerechtjes per persoon per ronde.
Het Hout 71

Tapas

Tapasco

Onbeperkt tapas eten doe je bij Tapasco voor €18,50 (zo-wo) of €23,50 (do-za). Drankjes en desserts zitten daar niet bij in. Gewoon per gerechtje betalen is hier ook een optie, als je geen grote eter bent. Pluspunt voor de zaak: bij Mediterrane temperaturen kun je op het dakterras zitten voor het echte vakantiegevoel. Haddingedwarsstraat 3

La Cubanita

La Cubanita wil een Caribisch sfeertje uitstralen, dus kun je hier ook aan de cocktails gaan. Die zitten niet bij het all in-arrangement in: dat kost €17,50 (zo-do) of €22,50 (vr-za) exclusief drankjes en desserts. Gedempte Zuiderdiep 137

Bodega y Tapas

Bodega y Tapas heeft twee vestigingen in de stad. Van zo-wo betaal je hier €17,50 voor onbeperkte tapas, de andere dagen €22,50. Ook hier zitten drankjes en desserts niet bij de prijs in. De zaak bezorgt overigens ook aan huis, maar dan betaal je gewoon per gerecht. Damsterdiep 20 en Poelestraat 17

 

Weer ‘ns wat anders

Delfi

Voor wanneer je een keer geen zin hebt in Aziatisch of Spaans: bij Delfi eet je voor 22,50 onbeperkt mezedes, oftewel Griekse tapas. Nieuwe Ebbingestraat 131

De Beren

Vleesliefhebber? Bij De Beren kun je op doordeweekse dagen onbeperkt buffelen voor €12,50. Maandag staan er spareribs op het menu, dinsdag saté, woensdag sliptong en donderdag weer spareribs. Brugstraat 13