Foto Wikimedia Commons

Je kunt straks ‘urban streetfood’ eten in het Infoversum

Het Infoversum krijgt een nieuw leven als restaurant. Cateringbedrijf Bos & Bos uit de stad heeft de voormalige 3D-bioscoop in het Ebbingekwartier aangekocht.

Na een flinke verbouwing wil het bedrijf er ‘urban streetfood’ gaan serveren, vertellen Renske en John Bos aan Dagblad van het Noorden. ,,In het restaurant komen veel biologische grill-gerechten. Daarvoor zetten we twee houtskool-gestookte Green Eggs onderdak, onder een grote afzuigkap. Serveren we een eitje, een vleesplankje, maar zeker ook vegetarische gerechten. Noem het maar ‘urban streetfood’ in een vintage omgeving waar (internationale) studenten en jonge tweeverdieners zich thuis voelen, maar ook zakelijke lieden die eens iets anders willen.”

De zaak gaat plaats bieden aan 150 mensen, plus nog eens 350 op een groot terras buiten. Een nieuwe naam moet er ook komen voor het Infoversum, maar die is nog niet bedacht.

Bos & Bos Catering exploiteert in Groningen ook het restaurant van het Groninger Museum, het Groninger Forum, Paviljoen Sterrebos en Huis de Beurs.