De perfecte plek om te eten vind je met onze nieuwe restaurantgids

De Smaak van Stad wijst je al bijna drie jaar de weg in de Groningse restaurantwereld. Maar het kon nog wel eens lastig zijn om in de lange lijst recensies precies de juiste eetzaak te vinden. Daar hebben we nu wat aan gedaan met onze gloednieuwe restaurantgids!

Voortaan kun je heel makkelijk de restaurants vinden die aan jouw wensen voldoen. Zoek op keuken, budget, type maaltijd, wijk of zelfs opties als de aanwezigheid van een terras of afhaalmogelijkheid. Elk restaurant heeft een profiel met adres- en contactgegevens en via het blokje ‘Artikelen over dit restaurant’ kun je meteen doorklikken naar de bijbehorende recensie en andere verhalen. Restaurants kunnen er daarnaast zelf voor kiezen om onder meer extra foto’s, een menukaart en extra contactmogelijkheden toe te voegen.

In de gids zijn eerst de eetgelegenheden opgenomen die De Smaak van Stad gerecenseerd heeft, maar die lijst wordt de komende tijd steeds verder aangevuld tot straks alle ontbijt-, lunch- en dinerlocaties erin staan.

Mis je iets in de restaurantgids of heb je suggesties voor verbeteringen? Dat horen we natuurlijk graag! Stuur dan een mailtje naar info@desmaakvanstad.nl.