Nieuwe videoserie: Snack in de bek – thuiseditie

Kok, ondernemer en zelfbenoemd ‘a-culinair verslaggever’ Wilbert van de Kamp maakte voor De Smaak van Stad een thuiseditie van zijn videoserie Snack in de bek. De komende weken is er elke donderdag een nieuwe aflevering te zien.

Hoi! Ik ben Wilbert. Ik ben 32 jaar en woon in Groningen. Als je je bezighoudt met duurzaamheid, zoals ik, dan denken veel mensen: die jongen zal wel altijd on-ge-lo-fe-lijk gezond eten. Nou, niks is minder waar: als ik iets graag doe is het snacken, want achter snacks zit vaak een goed verhaal. En dat is waar eten wat mij betreft over gaat: goede verhalen.

Het vorige seizoen konden we nog gewoon uit eten. Dat deed ik dus ook, met Cesar, Opa Jan en Henk. Op bezoek bij een plek samen met iemand met een goed verhaal, uiteraard met een snack in de bek.

Nu moet dat even helemaal anders. Gelukkig kun je alsnog eten bestellen, samen videobellen en alles opvreten. De Groningse versie van het Koreaanse fenomeen mukbang, zeg maar.

In deze aflevering eet ik burrito’s samen met Linda de Munck. Linda is sexblogger en influencer, filmt zichzelf terwijl ze lui of bezweet na het sporten op de bank ligt, maar ze is vooral een grappig mens. Ik ken Linda al een tijdje, en nu ze sinds een jaar in Groningen woont is het de hoogste tijd om samen een snack in de bek te stoppen. Smakelijk!