Workshop: Leer macarons maken van Smaakaron

Het lijkt zo’n eenvoudig koekje, maar de perfecte macaron maken is nog een hele kunst! En die kunst kun jij nu leren, want De Smaak van Stad biedt in samenwerking met Smaakaron een workshop macarons maken aan op zaterdag 30 juni.

De man achter Smaakaron is de Braziliaan Alvaro Anjos, die na zijn opleiding aan de beroemde kookschool Le Cordon Bleu in Groningen neerstreek. Nu maakt hij de prachtigste taarten en macarons in talloze smaken.

De workshop duurt drie uur en wordt op twee tijdstippen gegeven: van 10-13 uur en van 14-17 uur. Je leert hoe je de temperamentvolle koekjes bakt, maakt een bijpassende vulling en gaat cupcakes opmaken met je eigen macarons. Alles wat je maakt mag je natuurlijk mee naar huis nemen!

OPGAVE: De kosten zijn 45 euro per persoon. Per workshop zijn er maar 15 plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent! Stuur een mail naar info@desmaakvanstad.nl en geef aan of je de workshop om 10 uur of om 14 uur wilt volgen. Vermeld ook een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken indien nodig. Let op: de workshop wordt in het Engels gegeven.