post-its voor aantekeningen of boodschappenbriefje, brainstormsessie

De vijf lijstjes die je niet had mogen missen

December is de maand van de lijstjes. Dus stelden wij een lijstje samen van onze meest gelezen lijstjes van het afgelopen jaar.

De 5 leukste terrasjes van Groningen

Met stip op nummer 1: de leukste terrasjes van de stad. Ons allereerste lijstje werd verreweg het meest gelezen: we blijken in Groningen nogal graag buiten ons biertje te drinken. Het is nu even geen weer voor terrashangen, maar met dit lijstje ben je alvast voorbereid op de eerste warme dagen van het voorjaar.

5 x een goed ontbijt in Groningen


Buiten de deur ontbijten is opeens helemaal hip. Dus zochten wij uit waar je de lekkerste ontbijtjes van Groningen krijgt. Enige nadeel: de meeste zaken gaan pas in de loop van de ochtend open, dus doordeweeks ontbijten voordat je naar je werk of college gaat zit er nog niet in. Misschien in 2016!

6x goedkoop uit eten in Groningen


We blijven natuurlijk Nederlanders, dus lijstjes die je vertellen hoe je geld kunt besparen doen het altijd goed. Ga bijvoorbeeld aan het begin van de week uit eten, want dan ben je bij sommige restaurants goedkoper uit. Of let op online restaurantdeals.

Waar drink je de betere wijn in Groningen?


Wijn is een onderwerp waar mensen nogal uitgesproken meningen over hebben, ontdekten we toen we dit lijstje publiceerden. Dus deze keer maar een disclaimer erbij: bij deze vijf zaken drinken wij graag een goed glas, maar het is geen ranglijst.

6 x lekker vegetarisch uit eten


Steeds meer mensen eten een of meer dagen per week geen vlees. Dan is het wel zo fijn als er in restaurants ook lekkere vegetarische gerechten op de kaart staan. Wij zetten onze favoriete zaken met vega-opties op een rijtje.